Za bioterapijo po metodi Zdenka Domančiča sem se odločila zaradi zelo težkih in neugodnih glavobolov. Ker imam v službi zelo stresno delo in delo s strankami je bilo moje stanje z glavo neznosno. Bioterapevt Marko je poskrbel, da so se po terapijah moji glavoboli zelo zmanjšali. Pojavljajo se zelo redko in v veliko bolj blagi obliki. Hvala Marko in res priporočam vsem!
Vesna (39 let)
Bioterapija je zelo učinkovita pri depresiji – meni osebno je zelo pomagala. Moj osebni zdravnik je ocenil, da po 4 letih jemanja antidepresivov le-teh ne potrebujem več. Zadnje mesece obiskujem bioterapijo pri Marku v Laškem in počutim se odlično. Toliko motivacije, volje in elana že dolgo nisem imel. Hvala, hvala….priporočam!
Tomaž (45 let)
Za bioterapije mi je povedala prijateljica in sprva sem bila malo skeptična, kako bodo pomagale mojemu 3 letnemu sinu in njegovemu imunskemu sistemu. Njegov imunski sistem je bil povsem uničen. Viroze, angine, prehladi, antibiotiki so bili vedno na sporedu – res groza. Že po prvem ciklu bioterapij pri licenciranem terapevtu Marku pa kot bi se vse obrnilo na glavo. Sin nima več tako pogostih težav, hodi normalno v vrtec in je živahen fantek. Bravo Marko, vesela zelo!
Nina (27 let)
S težavami s ščitnico in hormoni se srečujem že nekaj let. Težave se stopnjujejo, predvsem gre za izjemno slabo počutje, utrujenost, prekomerno težo, brezvoljnost, razbijanje srca. Že nekaj let jemljem zdravila za ščitnico. Na bioterapiji po metodi Zdenka Domančića sem bila prvič pri Marku v Laškem. Po končanih štirih terapijah sem imela kontrolo in TSH se je bistveno spremenil. Zdravnik mi je predpisal bistveno manjši odmerek zdravila. Obenem pa se veliko bolje počutim, lažje premagujem vsakodnevne obveznosti. Hvala Marko za pomoč!
Katarina (44 let)
Bioterapija po metodi Zdenka Domančića mi je pomagala pri moji težavi s pritiskom. Po 4 terapijah se mi je pritisk zmanjšal iz 185/105 na 150/95. Zelo sem bil zadovoljen!
Jože (62 let)
Na Facebook-u sem zasledila bioterapijo po metodi Zdenka Domančića, terapevta dr. Marka Peršiča. Ker imam zelo stresno službo, tri otroke in zelo veliko odsotnega moža, se to odraža tudi na mojem zdravju. Želodec me boli vsak dan in sem tudi zelo nervozna. Po končanih štirih terapijah me je želodec nehal boleti in sedaj vem, da bi si morala pomagati z bioterapijo že prej.
Suzana (42 let)