Naravna pot do zdravja

Pozdravljeni!

Moje ime je Marko. V Studiu Biomax Laško vam pomagam najti naravno pot do vašega zdravja. S čim se ukvarjam?

  1. Energetska analiza – pri biodiagnostiki uporabljam vrhunsko rusko tehnologijo dr. Korotkova. Ujame se sliko bio polja in naredi natančno analizo. Kaj se lahko vidimo? Stopnjo realnega stresa pri osebi, količina energije v bio polju, ravnovesje energetskih centrov, ipd…
  2. Bioterapija po metodi Zdenka Domančića – kot licencirani terapevt bioterapije po metodi Zdenka Domančića delam v ordinaciji v Laškem, na daljavo, ali v vašem podjetju. Z bioterapijo se uravnteži energetsko polje človeka in s tem aktiviramo imunski sistem. Težave, ki jih ima posameznik se začenjajo zmanjševati ali izginejo.
  3. EHF terapije – terapije z ekstremno visokimi frekvencami, ki ugodno vplivajo na vibracijo naših celic in s tem ugodno vplivamo na težavo posameznika.
  4. Prehranski dodatki – na voljo imamo premium prehranske dodatke za podporo imunskemu sistemu, ki jih priporoča tudi švicarska biološka medicina (prof.dr.Thomas Rau, Paracelsus Klinik).

Zakaj naravna pot?

Človeško telo je zelo kompleksno in se samo lahko zelo dobro uravnava. Vendar so zato potrebni določeni pogoji. Vsekakor moramo poskrbeti za aktiven imunski sistem, ki bo poskrbel, da bo vse v telesu pravilno funkcioniralo. Pomembno je razstrupljanje organizma ter skrb za mikrobiom v črevesju.

Potrebujete pomoč? Ne veste kako si pomagati? Ne veste kako začeti?

Nobena težava. Vedno me lahko poiščete in brezplačno vam bom svetoval, kako najti vašo pravo naravno pot do zdravja.

Ostanite zdravi in vse dobro!

Marko

T.: +386 41 307 848

E.: maja@bioterapija.si