Kaj pri biodiagnostiki (slikanju in analizi aure) spoznamo?

  • Koliko energije imamo v energetskem polju?
  • Kakšno ravnovesje imamo? Kako so čakre uravnotežene?
  • Kakšno imamo stopnjo stresa?
  • Kateri predeli so v energetskem polju najbolj poškodovani?

Poznavanje lastnega energetskega polja je za ljudi zelo pomembno. S tem, ko spoznamo svojo auro, lahko bolj pozorno spremljamo dogajanja na psiho-fizični ravni. Pri diagnostiki energetskega polja je najbolj napredna najnovejša tehnologija dr. Korotkova iz Rusije. Dr. Konstantin Korotkov je med drugim začetnik znanstvene panoge imenovane Elektrofotonika, ki znanstvenikom omogoča vpogled v človeško energetsko polje, kar je podlaga za lažje diagnosticiranje telesnih neravnovesij in motenj. V več kot tridesetih letih raziskav je o svojih ugotovitvah objavil preko 200 referatov in patentiral 17 izumov na področju biofizike. Napisal je tudi devet knjig, ki so prevedene v več svetovnih jezikov.

Za slikanje aure se najbolj pogosto uporabi GDV (Gas Discharge Visualization) kamera. Tudi programska oprema znanstvenika dr. Korotkova omogoča takojšen pogled v energetsko polje pacienta ter zelo natančno analizo njegovega energetskega polja. Trenutno je ta vrsta tehnologije edini način na svetu, ki omogoča beleženje majhnih fragmentov naših auričnih vibracij.

Pri analizi energetskega polja pacienta se opredeli količina energije v energetskem polju (optimalna količina je med 60-70 Jouli – v tem območju se celice »normalno« obnašajo), ravnotežje v energetskem polju (optimalno ravnotežje v auri znaša nad 95%) ter pretok energije v energetskem polju. Pri pretoku energije znotraj aure, se preveri kako delujejo naši energetski centri ali čakre. Naredi se analiza uravnoteženosti posameznih čaker ter ugotovi skupni pretok energije znotraj aure. Zelo zanimiv je tudi zadnji del analize, kjer se preveri kako so povezani naši organi/sistemi v telesu z našim energetskim poljem. Ugotovi se, kateri organi/sistemi so energijsko preveč dejavni, kateri pa so energijsko premalo dejavni.

S pomočjo rezultatov diagnostike energetskega polja lažje ugotovimo težave posameznika in na ta način lažje poiščemo konkretne rešitve. Vsekakor je ena od učinkovitih možnosti »popravila« aure bioterapija po metodi Zdenka Domančića.